Den Haag

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Sociale verbinding in de wijk

Door: Geanonimiseerd
3 maart 2019
Duinoord Begroot   |   13 mei 2019 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 positieve likes. Er zijn in totaal 19 plannen ingediend die minder dan 25 likes kregen. Een plan moest minimaal 25 positieve likes halen om in aanmerking te komen voor een eerste haalbaarheidscheck. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemfase.

Het realiseren van meer buurtinitiatieven om contact en verbinding tussen de bewoners van Duinoord te bevorderen.

Het organiseren van verschillende sociale activiteiten voor alle leeftijden om de buurtbewoners bij elkaar te brengen. Buurtactiviteiten waar je gezellig samen komt, elkaar leert kennen en waarbij de bewoners iets goeds doen voor elkaar en de buurt. De activiteiten worden bedacht en georganiseerd door de buurtbewoners. Ideeën kunnen worden aangereikt door middel van enquêtes of inspiratiesessies. Duinoord heeft zoveel mooie plekken waar hele leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden. Voorbeelden kunnen zijn: een burenpicknick, een straatfeest maar ook creatieve activiteiten op het gebied van muziek, kunst en cultuur etc. Met meer buurtinitiatieven wordt de buurt nog leuker, socialer en veiliger. 

Argumenten

Argumenten voor

Geanonimiseerd | 17 maart 2019 13:18

Ik vind het een leuk en nuttig plan! Maar Melissa, ga jij die kar trekken? We hebben een prachtig Trefcentrum, maar wie gaat dit plan opstarten en coördineren?

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Geanonimiseerd | 21 maart 2019 14:41

Er zijn al zoveel buurtfeesten en buurtinitiatieven. Duinoord kenmerkt zich juist door de enorme cohesie.

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.
Uitleg Stemmen Archief