Den Haag
Dit plan is niet geselecteerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is niet geselecteerd

Meer groen, planten en bloemen aan Laan van Meerdervoort

Door: Geanonimiseerd
7 maart 2019
Duinoord Begroot   |   13 mei 2019 09:00

Dit plan heeft de haalbaarheidscheck niet gehaald. De Laan van Meerdervoort valt officieel niet meer onder de wijk Duinoord, maar onder stadsdeel Segbroek. De wijk van Duinoord loopt aan deze kant t/m de voordeur van de huizen aan de Laan van Meerdervoort. Deze formele grens wordt aangehouden voor Duinoord Begroot. De initiatiefnemer is gekoppeld aan de groenbeheerder van Segbroek.

We zouden het aanzicht van Laan van Meerdervoort (tussen Waldeck Pyrmontkade en Laan van Meerdervoort 189) graag willen verfraaien.

We zouden het aanzicht van Laan van Meerdervoort  (tussen Waldeck Pyrmontkade en Laan van Meerdervoort 189) graag willen verfraaien. We hebben behoefte aan meer groen, planten en bloemen als we naar buiten/de straat kijken. Als we nu naar de straat kijken zie we tegels, veel asfalt, fietsen (rommelig),blik (auto’s), trams en vrij weinig groen op stoepniveau. Afgelopen zomer voelde je de hitte bij het trottoir en de voorgevels. Meer groen maakt het aanzicht mooier, gezelliger en geeft een gemoedelijke uitstraling, (zie aub foto’s) en draagt uiteindelijk bij aan verbetering van leefbaarheid.  Graag willen we de gemeente enthousiasmeren dit idee te omarmen en financieel te faciliteren. Hiervoor hebben we jullie stem als bewoners nodig, doe met ons mee en stem.


Argumenten

Argumenten voor

Nog geen argumenten voor.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Geanonimiseerd | 21 maart 2019 14:08

Bewoners kunnen toch wel zelf tegels weghalen en plantjes in de aarde zetten?

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.
Uitleg Stemmen Archief