Den Haag
Dit plan is niet geselecteerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is niet geselecteerd

Voor fietsers verbeteren kruispunt Groot Hertoginnelaan/Valeriusstraat/2e Sweelinckstraat

Door: Geanonimiseerd
8 maart 2019
Duinoord Begroot   |   13 mei 2019 09:00

Dit plan heeft de haalbaarheidscheck niet gehaald. Het afgelopen jaar is er, in samenspraak met bewoners, al gekeken naar het verbeteren van de huidige situatie. Er is destijds geconcludeerd dat dit het meest optimale ontwerp is binnen de verkeerswet- en regelgeving.

de oversteek voor fietsers van de Valeriusstraat naar de 2e sweelinckstraat en andersom is heel vervelend en heel onhandig sinds verbouwing.

Graag zou ik willen zien dat het kruispunt zodanig aangepast wordt zodat fietsers op een normale manier over kun steken, zonder enorm veel omrijden en rare manier van oversteken enz


Argumenten

Argumenten voor

Geanonimiseerd | 8 maart 2019 12:11

het wordt dan verbeterd! En dat is hard nodig!

Geanonimiseerd | 10 maart 2019 18:09

Vóór! Deze route kan een beetje beter en veiliger door een fietspad aan te leggen door de geplande groene driehoek. Zie plan "Fietsveiliger kruispunt Groot Hertoginnelaan samen met B-perk het steen". De abri zal de gemeente verplaatsen in de richting van de huizen. Daardoor meer zicht voor fietsers. Een rotonde zou het beste zijn, maar die is duurder dan het plannen maken voor een koekje uit eigen deeg.

Geanonimiseerd | 1 april 2019 22:48

Niet alleen voor fietsers ook voor voetgangers is het daar gevaarlijk. En steken dagelijks ontzettend veel kinderen over naar de verschillende scholen.

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.
Uitleg Stemmen Archief