Den Haag

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Regenboog zebrapad - Veiliger en mooier de groot hertoginne laan over voor de vele scholieren en medegebruikers

Door: Geanonimiseerd
15 maart 2019
Duinoord Begroot   |   13 mei 2019 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 positieve likes. Er zijn in totaal 19 plannen ingediend die minder dan 25 likes kregen. Een plan moest minimaal 25 positieve likes halen om in aanmerking te komen voor een eerste haalbaarheidscheck. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemfase.

In ochtend regelmatig gevaarlijke situaties met ouders en kinderen bij de oversteek 2e schuyt & groot hertoginnelaan - lets go rainbow!

Een zebrapad zorgt ervoor dat de oversteek van de vele kinderen die naar school gaan minder gevaarlijk wordt en dat autos afremmen als ze vanaf de brug komen.. en het ziet er zo ook een stuk vrolijker uit! Momenteel is de opzet suboptimaal met autos die snel vanaf de brug naar beneden komen rijden en nog net even die auto inhalen omdat ze invoegen, terwijl er veel kinderen, ouders en andere medeweggebruikers tussen de twee wegen staan, of willen oversteken vanaf de tweede schuytstraat naar de groot hertoginnelaan, om naar bijvoorbeeld de Boldingh basisschool te gaan. In de ochtend heb ik al meerdere wolkjes kinderen in de tussenberm zien staan, terwijl autos er ook willen keren om een u bocht te maken en auto’s hard langsrijden.. En ik heb ook al een ongeluk zien gebeuren wat gelukkig goed is afgelopen... met een regenboog zevrapad hopen we dat het veiliger voor iedereen wordt, en ook een beetje vrolijker 😊


Argumenten

Argumenten voor

Geanonimiseerd | 15 maart 2019 21:47

Zeker, goed idee! Ik zou het nog veiliger willen door ook er een straatbrede drempel van maken, dat de 2e Schuytstraat gewoon doorloopt in klinkers over de Groot Hertoginnelaan. Dat remt goed af.

Geanonimiseerd | 2 april 2019 21:47

Ik ben het er mee eens dat de huidige situatie gevaarlijk is voor schoolkinderen. Liever een gewone zebrapad omdat een regenboog-variatie niet goed past in de omgeving.

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.
Uitleg Stemmen Archief